Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 08 травня 2019 08:29

Відома мошнівчанка - серед переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів у номінації «Профілактичні програми»

Відома мошнівчанка - серед переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів у номінації «Профілактичні програми»У ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми».

На конкурс було подано 41 авторську програму, які оцінювало компетентне журі у складі науковців, практичних психологів, соціальних педагогів і представників громадських організацій. Наказом Міністерства освіти і науки від 26.04.2019 №593 затверджено рейтинговий список переможців цього престижного змагання професіоналів.

Вітаємо Константинову Лесю Миколаївну, соціального педагога Мошнівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Черкаської районної ради Черкаської області, яка увійшла до трійки лідерів серед соціальних педагогів (друге місце).

За інформацією сайту ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»
Наверх