Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 29 лип 2020 10:00

Поліцейські Черкаського району вилучили у місцевого жителя посів рослин коноплі, канабіс та пістолет з ознаками переробки

Поліцейські Черкаського району вилучили у місцевого жителя посів рослин коноплі, канабіс та пістолет з ознаками переробкиВиявлені речові докази вилучено та направлено на проведення експертного дослідження. Відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Працівники Черкаського районного відділення поліції спільно зі слідчими та за силової підтримки поліцейських особливого призначення, в межах відкритого кримінального провадження провели санкціонований обшук за місцем проживання жителя Черкас.

У ході обшуку поліцейські виявили понад 300 рослин коноплі, які проростали на території домоволодіння, стеблі коноплі, які сушилися у прибудинковій споруді, а також готовий до вживання канабіс  та пістолет з ознаками переробки.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вилучені речові докази направлені на дослідження, після проведення яких буде прийнято рішення про відкриття кримінальних проваджень за статтями 263 та 310 Кримінального кодексу України, повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.
Наверх