Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Суспільство 29 вер 2020 14:00

"НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П'ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН": ЧАСТИНА ВОСЬМА "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"

"НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П'ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН": ЧАСТИНА ВОСЬМА "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"«Маємо плекати цей квітник, огортаючи теплом і любов’ю кожну квіточку!» - ці слова пролунали з вуст Голови села Мошни Богдана ШКАРБУТИ ще на початку його каденції на посаді очільника села, і стали програмними.

Всі ці п’ять років влада села приділяла особливу увагу мошнівській малечі. «Діти – наше майбутнє. І вони потребують щоденної, щохвилинної нашої уваги», - наголошував Богдан Вікторович.

Тут не можна не згадати позитивні зміни, проведені в Дошкільному навчальному закладі «Лісова казка», де були встановлені енергозберігаючі вікна, встановлено автономну систему опалення, постійно оновлюються ігрові майданчики і групи. «Лісова казка» стала місцем проведення міжсільських дитячих Олімпійських ігор, де змагається не лише мошнівська малеча, а й діти з навколишніх сіл.

Постійно відчувають піклування з боку Голови села і діти з малозабезпечених, багатодітних сімей, діти-інваліди. Неодноразово Богдан Вікторович спільно з благодійниками організовували допомогу і одягом, і продуктами, і до школи допомагали зібратись, і зі святами вітали.
А дитячі свята, які стали традиційними і масовими, завжди збирають дітвору і з сусідніх сіл.

В різних куточках села з’явились дитячі майданчики, до зведення яких долучались і небайдужі мошнівчани.

Не залишається поза увагою і дитячий спорт. В результаті співпраці з районною ДЮСШ мошнівські дітлахи мають змогу займатися футболом під керівництвом професійного тренера.

Як наголошує Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА: «Головне - це любов до дітлахів і бажання робити їх щасливими!»
Наверх