Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 16 кві 2022 15:00

ПриватБанк виділяє 2 мільярди гривень на кредитування критично важливого для країни мікро/малого бізнесу

ПриватБанк виділяє 2 мільярди гривень на кредитування критично важливого для країни мікро/малого бізнесу
ПриватБанк відкрив прийом заявок на фінансування мікро/малого бізнесу, які є експортерами та/або працюють в критично важливих для держави галузях, для запобігання російській агресії та подолання її наслідків. Заявку на отримання кредиту можна подати на сайті банку https://privatbank.ua/business/kredit.

Про це інформує спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку Анжела Дзінзюра.

Кредити до 2 мільйонів гривень для юридичних осіб та до 1 мільйона гривень для підприємців видаватимуться на строк до 3-х років з компенсацією державою відсотків в рамках програми 5-7-9% до 0% протягом дії воєнного стану і одного місяця після його завершення, та до 5% після вказаного періоду (стандартна одноразова комісія складає 1% від суми кредиту).

На нову програму бізнес-кредитування буде виділено 2 мільярда гривень. Завдяки участі банку у програмі “портфельних державних гарантій”, додаткового забезпечення, крім особистої поруки власників бізнесу, від клієнтів не треба.

Кредити планується спрямувати на підтримку суб'єктів господарювання з сегментів саме мікро та малого бізнесу: експортерів та підприємств/підприємців, що працюють сфері дистрибуції продуктів харчування, виробництва товарів народного споживання, роздрібної та оптової торгівлі ними, надання послуг з транспортних перевезень, а також медичних, побутових та туристичних послуг.
Наверх