Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація 06 бер 2018 19:47

На Черкащині очікується ожеледиця

На Черкащині очікується ожеледицяЧеркаських водіїв та пішоходів попереджають про погіршення погодних умов 6 та 7 березня.

Про це інформує прес-служа САД у Черкаській області.

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, ввечері 6 березня очікується очікуються невеликі опади у переважно у вигляді мокрого снігу та дощу на фоні -2…-4º морозу. 7 березня, внаслідок проходження теплого фронту із заходу, пройде дощ та мокрий сніг різної інтенсивності та потепліє до 0+2º. На дорогах - ожеледиця.

Такі погодні умови можуть призвести до ускладнення руху транспорту на окремих ділянках доріг. Ситуація потребуватиме посиленої роботи державних автодорожніх підприємств для мінімізації впливу погодних умов на транспортне сполучення в області. Тому всі філії ДП "Черкаський облавтодор" переведені на посилений режим роботи з цілодобовим чергуванням працівників.

Зважаючи на ускладнення погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв утриматися від поїздок на час негоди для надання можливості роботи спеціальної техніки та не створювати заторів на автодорогах.
Наверх