Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 19 сер 2022 17:00

МОШНІВСЬКІ ГОСПОДИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА СМАЧНИМИ ПОДАРУНКАМИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)

МОШНІВСЬКІ ГОСПОДИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА СМАЧНИМИ ПОДАРУНКАМИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)
День села, який Мошни відзначають 19 серпня, цього року проходить по особливому, в умовах воєнного стану. Святкові розважальні події змінилися на заходи з підтримки наших захисників, які мужньо боронять Україну від російських агресорів. І цього святкового дня мошнівські господині надіслали частинку свята військовим в зону активних бойових дій.

За ініціативи місцевої влади до Дня села Мошни, Храмового свята - Преображення Господнього педагогічний колектив та повари дошкільного навчального закладу "Лісова казка" Мошнівської сільської ради приготували та передали військовослужбовцям 64 ОСБ, над якою голова громади, апарат Мошнівської сільської ради тримають шефство, близько тисячі випечених мошнівськими господинями пиріжків з різним начинням.

Тож, через смачну випічку, частина святкового настрою хоть на мить, але зігріє домашнім теплом серця наших Героїв.
МОШНІВСЬКІ ГОСПОДИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА СМАЧНИМИ ПОДАРУНКАМИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ГОСПОДИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА СМАЧНИМИ ПОДАРУНКАМИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ГОСПОДИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА СМАЧНИМИ ПОДАРУНКАМИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ГОСПОДИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА СМАЧНИМИ ПОДАРУНКАМИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)
Наверх