Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Устименко Олег 15 чер 2022 10:30

Ставки на кіберспортивні змагання у БК Vbet*

Ставки на кіберспортивні змагання у БК Vbet*
Букмекер Вбет почав приймати ставки на кіберспорт відносно нещодавно. Ставки на комп'ютерні ігри набирають популярності серед багатьох любителів азарту.

Чому вигідно укладати парі на кіберспорт у БК Vbet

Більшість букмекерських контор почали пропонувати ставки на кіберспортивні змагання. До найбільш поширених турнірів та чемпіонатів відносять Dota 2, World of Tanks, League of Legends та інші. Букмекер Вбет не став винятком і також пропонує такі парі. Ставки подобаються багатьом і сприймаються насамперед як розваги. Якщо плануєте регулярно робити онлайн ставки, то потрібно навчитися правильно прогнозувати події.

Що таке ставки на кіберспорт

Кіберспорт – це змагання командного чи індивідуального характеру. Популярні змагання проводять у відомих комп'ютерних симуляторах. Росія стала першою країною, яка офіційно визнала кіберспорт. Ринок ставок на кіберспортивні події продовжує швидко розвиватися і в цьому немає нічого дивного.

Професійні беттери рекомендують робити кіберспортивні ставки на офіційному сайті Вбет. Зараз усі міжнародні чемпіонати з кіберспорту є видовищними та зможуть здивувати глядачів. Це насамперед пов'язано з тим, що кожна команда проходить національні відбори, де визначаються найкращі кіберспортсмени.

Популярні ліги у світі кіберспорту

У світі кіберспорту існує кілька найпопулярніших ліг. До найпоширеніших відносять:

ESWC. Вперше це змагання з'явилося у 2003 році і найчастіше проводиться у Парижі.
The International. Це найбільше змагання зі світу кіберспорту. Турнір виступає яскравою презентацією гри.
Серія турнірів з CS:GO. Основним спонсором цих турнірів є велика компанія Valve.

Якщо плануєте почати робити ставки необхідно визначитися з чемпіонатом. Професійні беттери рекомендують укладати парі на ігри в яких добре знаєтеся і можете вгадувати переможців. До ще одного популярного чемпіонату відносять турнір WGG. Він зародився у 2000 році і вже тривалий період вважається одним з наймасовіших.

Найпопулярніші типи ставок на кіберспорт у БК Вбет

Букмекер Vbet пропонує укладати різні типи парі у кіберспорті. До основних варіантів відносять:

Аутрайт – це довгострокові ставки. До характерної особливості відносять те, що котирування на перемогу фаворитів будуть трохи нижчими за стандартні показники.
Live-ставки. До цієї категорії можна віднести парі, які були зроблені під час проведення турніру.
Вихід події.
Ставки з форою. Фори можуть бути не лише плюсовими, а й мінусовими.
Ставки на тотал. В цьому випадку все буде залежати від конкретного чемпіонату. Коефіцієнти досить високі, але професійні беттери рекомендують робити ставки перед початком змагання.

Це основні ставки онлайн на кіберспорт, які приймає букмекер. Після вибору кращої ставки можна відправитися на сайт БК і укласти вигідне парі.

Поради від професійних беттерів

На офіційному сайті Вбет можна побачити багато популярних ставок на кіберспорт. Початківцям краще вибирати відомі кіберспортивні події. Перед тим, як укласти парі важливо вивчити всі принципи та особливості гри. Якщо не вдається самостійно розібратися з ігровим процесом тоді краще звернутися до професійних гравців.

Випадкові ставки найчастіше приречені на провал. І тут системна гра не призведе до успіху. Результат окремих матчів буде залежати від майстерності геймерів та команд. Кіберспортивні лінії з'явилися у букмекерських конторах порівняно недавно. Це означає, що геймери мають чудові шанси скористатися недоліками букмекерів.
Наверх