Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Надзвичайні події 15 сер 2023 19:00

ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - В НАДІЙНИХ РУКАХ (ФОТО)

ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - В НАДІЙНИХ РУКАХ (ФОТО)


15 серпня у Мошнівській територіальній громаді пройшов огляд-конкурс на кращий пожежно-рятувальний підрозділ місцевої пожежної охорони.

Пожежні команди сіл Мошни та Яснозір'я практичними вправами на норматив продемонстрували високий рівень підготовки до ліквідації можливих пожеж.

Також в перелік огляду входила перевірка оснащення пожежних команд на наявність спецтехніки, опалювальних приміщень пожежного депо, помп, сучасних стволів, пожежних рукавів, забезпеченість особового складу бойовим та робочим форменним одягом та інше.

Загальний результат огляду - хороший, нараховані бали дають можливість зайняти високе місце в обласних змаганнях.

"Позитивні результати конкурсу - це наслідок постійного та безвідмовного реагування на потреби місцевої пожежної охорони Мошнівської громади з боку сільського голови Богдана Шкарбути, - зазначив начальник Відділу цивільного захисту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Володимир Мирошниченко. - Сподіваємось, що використовувати свої вміння пожежним командам доведеться якомога рідше, та, в будь-якому випадку, пожежна безпека Мошнівської громади - в надійних руках!"
ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - В НАДІЙНИХ РУКАХ (ФОТО)ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - В НАДІЙНИХ РУКАХ (ФОТО)ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - В НАДІЙНИХ РУКАХ (ФОТО)ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - В НАДІЙНИХ РУКАХ (ФОТО)
Наверх