Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 25 січ 2023 12:32

ЗАХИСНИКАМ-ДЕСАНТНИКАМ ПЕРЕДАЛИ АВТОМОБІЛЬ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО)

ЗАХИСНИКАМ-ДЕСАНТНИКАМ ПЕРЕДАЛИ АВТОМОБІЛЬ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО)
Складні випробовування випадали і не залишають по цю мить Український народ всю його історію. Але Україна відбулася, як Держава, як Громадянське суспільство, як Нація. І в основному завдяки Богу та неймовірним, простим, пересічним Українцям.

Так і сьогодні - бійці добровольчого формування Мошнівської територіальної громади ДФТГ МОШНИ -1 з власних, переданих від кожної родини бійця, коштів, за фінансової допомоги підприємців та господарюючих суб'єктів Мошнівської ТГ (Диченка Р.М., Копієвського А.Т., Перевізника О.Є та ін.) придбали та пригнали для обладнання автомобіль, що своїми технічними характеристиками забезпечує спеціальні потреби підрозділу десантно-штурмових військ.

Давня дружба та взаємна підтримка склалася між бійцями спецпідрозділу ЗСУ та особовим складом тероборони Мошнівської громади. Прохання про неабияку потребу спецпризначенців в транспортному засобі такого типу надійшло до нас місяць тому. І вже, за порівняно невеликий час, мобілізувавши зусилля всього особового складу ДФТГ Мошни-1, небайдужого бізнесу транспортний засіб передано нашим захисниками.

Також десантники отримали від Голови громади прапор з історичною геральдичною символікою с. Мошни з умовою його повернення з підписами та побажаннями бійців ЗСУ жителям Мошнівської громади.

МИ ПЕРЕКОНАНІ ЩО З ДОПОМОГИ І ЗАХИСТУ ГОСПОДА І БОГА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА, МАЮЧИ ТАКУ ПІДТРИМКУ В ТИЛУ ТА НАЙВМОТИВОВАНІШІ МОРАЛЬНО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ, НАС НІЩО НЕ МОЖЕ ЗДОЛАТИ!

Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута, особовий склад ДФТГ Мошни-1
ЗАХИСНИКАМ-ДЕСАНТНИКАМ ПЕРЕДАЛИ АВТОМОБІЛЬ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО)ЗАХИСНИКАМ-ДЕСАНТНИКАМ ПЕРЕДАЛИ АВТОМОБІЛЬ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО)ЗАХИСНИКАМ-ДЕСАНТНИКАМ ПЕРЕДАЛИ АВТОМОБІЛЬ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО)ЗАХИСНИКАМ-ДЕСАНТНИКАМ ПЕРЕДАЛИ АВТОМОБІЛЬ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО)
Наверх