Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 10 лют 2023 13:00

Укрпошта оголосила про випуск нових марок

Укрпошта оголосила про випуск нових марок
Терористична організація росія місяцями намагається знищити нашу критичну інфраструктуру. Щоб ми занепали духом, ослабли чи здалися. Але вони необачно забули, з ким воюють. Завдяки нашим «надзвичайникам», які 24/7 працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, у нас є можливість вмитися теплою водою, зігрітися вдома та приготувати запашну каву, врешті-решт. Недооцінити їхній внесок неможливо!

Про це розповідає пресслужба АТ "Укрпошта".

Поштовий випуск «Воїни світла. Воїни добра» — наша подяка та щиросердна присвята цим людям. Тож кожну марку названо на честь цих професій — «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики».

Передзамовлення стартувало: bit.ly/voyiny-svitla.

Тираж поштового блоку — 300 000 примірників. Номінал кожної марки – М (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України). Автор випуску — Олександр Нікітюк.

Дата введення в обіг — 15 лютого.

Власники філателістичного абонемента вже отримали повідомлення на пошту з посиланням на оплату. Це можливість позачергово отримати примірник маркового аркуша та конверта з погашенням «Перший день», художнього конверта і листівки.

Якщо оформите абонемент у поштовому маркеті до 14 лютого, то теж станете володарями комплекту продукції «Воїни світла. Воїни добра» з конвертом з погашенням «Перший день. Київ». Придбати абонемент можна тут: bit.ly/filabonement23.
Наверх