Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 22 лют 2023 14:00

В Україні з'явилася національна екосистема вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою

В Україні з'явилася національна екосистема вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою
Українці мають змогу безкоштовно визначити свій рівень знань з англійської мови та пройти навчання на доступних платформах в спеціальному проєкті - "Екосистемі англійської мови".

Початок роботи цієї платформи презентували Мінкульт, Міносвіти й Асоціація інноваційної та цифрової освіти 9 лютого.

Національна екосистема вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою – безкоштовна та доступна 24/7 всім українцям, незалежно від місця їхнього перебування під час та після завершення воєнних дій. Скористатися послугами можна ТУТ.

Вона складається із трьох кроків:

- визначення рівня володіння англійською мовою;
- маркетплейс сервісів навчання англійської мов;
- опанування англійською мовою за допомогою наймасовішого освітнього онлайн-проєкту України «Lingva.Skills».

Детальніше про цей проєкт можна дізнатися в ПРЕЗЕНТАЦІЇ.

- Ми розробили систему адаптивного тестування, яка точно та швидко визначить рівень володіння англійською мовою, що не обмежує кількість спроб для того, щоб людина змогла повертатись до тестування під час свого навчання та мала змогу постійно відстежувати власний прогрес. Наступним етапом екосистеми є вибір сервісу для навчання. Це можна зробити за допомогою маркеплейсу або обрати «Lingva.Skills», на порталі якого українцями за 6 років вже виконано понад 180 млн вправ. У 2019 році цей проєкт «Європейський банк реконструкції та розвитку» (ЄБРР) включив до десяти найкращих соціальних стартапів країн Східної Європи, а у 2022 році «Lingva.Skills» офіційно увійшов до Національної книги рекордів як наймасовіший освітній онлайн-проєкт України, – роз'яснив Віталій Зубков, заступник голови Асоціації інноваційної та цифрової освіти, психолінгвіст та поліглот, який понад 20 років успішно викладає п’ять іноземних мов.
Наверх