Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 17 лют 2023 13:00

Розпочато реєстрацію на відбір до національної збірної Invictus Games-2023

Розпочато реєстрацію на відбір до національної збірної Invictus Games-2023
Міністерство у справах ветеранів України відкрило реєстрацію на відбір до національної збірної Invictus Games-2023.

Цьогоріч міжнародні змагання відбудуться у німецькому місті Дюссельдорф з 9 до 16 вересня. Наша країна буде представлена на Invictus Games командою із 24 спортсменів з числа військовослужбовців та ветеранів російсько-української війни, які отримали поранення під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій. Вони братимуть участь у змаганнях з таких видів спорту як стрільба з лука, легка атлетика, велосипедний спорт, пауерліфтинг, веслування в приміщенні, волейбол сидячі, плавання, настільний теніс, баскетбол на візках..

Вже визначено головного тренера збірної. Це Олена Яновська – легкоатлетка, майстер спорту міжнародного класу, учасниця Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, тренерка з легкої атлетики збірної команди України на Іграх Нескорених 2022 року, головний тренер збірної команди України на Іграх Воїнів 2022 року.

Відбір до національної збірної Invictus Games відбудеться у квітні 2023 року в Львівській області. Подати заявку на участь у відборі можна вже зараз.

Хто може брати участь у змаганнях?

Військовослужбовці, особи рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, ветерани війни та особи, звільнені з військової служби, служби цивільного захисту, служби у правоохоронних органах, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.

Важливо!

Для успішного заповнення реєстраційної форми Вам потрібно мати:

електронний підпис, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного  підпису;
висновок військово-лікарської комісії (ВЛК), або висновок медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), або інші первинні документи, що засвідчують поранення, травму, хворобу набуті під час або в результаті  виконання службових обов’язків в зоні бойових дій (актуальні на час проведення змагань);
довідка від лікаря спортивної медицини щодо отримання допуску до занять спортом;
довідка видана військовослужбовцю в тім що він дійсно проходить військову службу (Довідка про проходження служби у військовій частині) (для діючих військовослужбовців).

Де подати заявку?

Подати заявку на участь у відборі можна на сайті eveteran.gov.ua за посиланням.

Залишилися запитання? Телефонуйте за номером 063 230 23 25 або пишіть на електронну пошту [email protected]

Мінветеранів висловлює щиру вдячність своїм партнерам, які взяли участь у даному проєкті. Так, технічна сторона подання заявки розроблена за участі “Проєкту підтримки Дія”, що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Швеції, та IREX.
Наверх