Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 18 лют 2023 21:00

ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)

ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)
І знову, вкотре, прості, пересічні жителі сіл і міст України своєю волонтерською працею на підтримку Збройних Сил України доводять зрозумілу істину, що ЦЕЙ НАРОД, ЦЮ КРАЇНУ - НЕ ЗЛАМАТИ!

Про це розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА.

"Мобілізувавши зусилля в свій позаробочий час, працівників апарату Мошнівської сільської ради, її комунальних закладів на прохання наших захисників із 64 ОСБ, якою безпосередньо опікуються керівництво та трудовий колектив Мошнівської сільської ради, приготували, спекли, законсервували, змайстрували, сплели, купили та вилили окопними свічками новий гуманітарний вантаж.

Самі адресати, за логістичної підтримки Людмили Єгорової і волонтерської групи "Єдність Світу", приїхали забирати вантаж. Тому не обійшлося без чаювання, обнімашок та спільних фото.

Дівчата-господині ДНЗ "Лісова казка" с. Мошни, ДНЗ "Вербиченька" с. Березняки, Тубільцівського старостату, працівники апарату сільради змогли вживу поспілкуватися з бійцями, для яких вже декілька місяців готують смаколики, тушкують м'ясо і сало, плетуть маскувальні сітки та виливають окопні свічки і т.д."

"Вдячність військових безмежна. Наша вдячність захисникам безмежна. ТОЖ ПРОЙШОВ ЩЕ ОДИН ПЛІДНИЙ ДЕНЬ, І ЩЕ НА ДЕНЬ МИ СТАЛИ БЛИЖЧИМИ ДО ПЕРЕМОГИ" - наголосив Богдан Шкарбута.
ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗЛАМАТИ! РАЗОМ - ДО ПЕРЕМОГИ! (ФОТО)
Наверх