Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Надзвичайні події 23 лют 2023 21:30

Крик про допомогу було чутно на декілька вулиць: Мошнівські рятувальники прийшли на допомогу родині лебедів (фото)

Крик про допомогу було чутно на декілька вулиць: Мошнівські рятувальники прийшли на допомогу родині лебедів (фото)
«ВРЯТУВАТИ, ЗАПОБІГТИ, ДОПОМОГТИ» – девіз по життю працівників однієї з найгероїчніших професій нашого часу – рятівників.

Сьогодні крик про допомогу лунав лебединою мовою птахів з річки Вільшанка в с. Мошни. Так, родина білих дорослих лебедів, що з невідомих причин не відлетіли в теплі краї, опинилася в справжньому льодовому полоні без можливості рухатись.

Лебединий крик біди було чутно на декілька вулиць. Рибалка Володимир Гніденко, який прибув на зимовий лов, побачив, як до прикутих до поверхні річки лебедів вже намагається підібратися зграя собак. Він негайно повідомив про це Голові громади, і вже через 15 хвилин черговий підрозділ рятувальників місцевої пожежної команди Мошнівської сільської ради прийшов на допомогу гордим, благородним, красивим але в той час беззахисним птахам.
Крик про допомогу було чутно на декілька вулиць: Мошнівські рятувальники прийшли на допомогу родині лебедів (фото)Крик про допомогу було чутно на декілька вулиць: Мошнівські рятувальники прийшли на допомогу родині лебедів (фото)Крик про допомогу було чутно на декілька вулиць: Мошнівські рятувальники прийшли на допомогу родині лебедів (фото)Крик про допомогу було чутно на декілька вулиць: Мошнівські рятувальники прийшли на допомогу родині лебедів (фото)
Наверх