Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 24 лют 2023 15:30

"ІНШОГО ШЛЯХУ, КРІМ ПЕРЕМОГИ, УКРАЇНА НЕ МАЄ!": ЗВЕРНЕННЯ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ШКАРБУТИ В РІЧНИЦЮ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РФ В УКРАЇНУ

"ІНШОГО ШЛЯХУ, КРІМ ПЕРЕМОГИ, УКРАЇНА НЕ МАЄ!": ЗВЕРНЕННЯ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ШКАРБУТИ В РІЧНИЦЮ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РФ В УКРАЇНУ
9 років війни і рік повномаштабного російського вторгнення загартували Українців. Від малого до великого, як один, всі стали на захист своєї Батьківщини, підставивши волонтерське плече Збройним Силам України. Рік випробувань на міцність відкрив світу сильну, горду, не зламну націю.

Я маю честь очолювати, без перебільшення, найкращу Громаду Черкаської області. Дякую трудовому колективу апарату Мошнівської сільської ради, працівникам комунальних освітянських, культурних, медичних закладів. Цілий рік ми навчалися та працювали, а в позаробочий час садили та збирали картопляні поля, щоб мати змогу власною вирощеною продукцією забезпечити потреби наших захисників та вимушених переселенців. Пекли, тушкували, варили, ліпили, виливали окопні свічки, купували ліки, автівки, плели захисні маскувальні сітки та костюми, підтримували бійців, відвідуючи захисників з вантажем згаданого вище добра прямо на місцях їх дислокації, чим вдало здали життєвий іспит на звання ГРОМАДА-ВОЛОНТЕР!

За підтримки депутатського корпусу Мошнівської сільської ради, затвердивши програму підтримки підрозділів ЗСУ, ми офіційно визначили напрямок дій громади, направлений на матеріальну, фінансову та моральну підтримку визначених військових частин, їх окремих підрозділів, бійців їх особового складу.

Дякую хлопцям місцевої тероборони, рядовим членом якої я є з перших днів створення формування. Цілий рік Ви, не рахуючи свій час, кошти, сили, щодня і ночі виходите на чергування, забезпечуючи поставлені перед Вами завдання з охорони громадського порядку та організації місцевого спротиву агресору. ХЛОПЦІ - ВИ СПРАВЖНІ. ПИШАЮСЬ, ЩО МАЮ ТАКИХ ОДНОДУМЦІВ, ТАКИХ ДРУЗІВ, ТАКИХ ЗЕМЛЯКІВ!

Дякую місцевому бізнесу, що став поряд. Дякую громадським, волонтерським організаціям, що долучаються до спільної мети. Дякую пересічним жителям Мошнівської громади за Ваші руки, Вашу волонтерську працю, Вашу допомогу.

Дякую християнському духовенству різних конфесій, отцям - настоятелям Православних храмів громади за Ваші молитви за Україну, за наших воїнів та, важливо, Вашу особисту пастирсько-волонтерську діяльність. Деякі отці стали справжніми друзями і завжди бажаними гостями бійців ЗСУ в зоні бойових дій на передових позиціях. ДЯКУЮ!

Цілий рік із болем та сльозами ми всі схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя за свою Батьківщину, свою землю, своїх дітей, батьків, друзів, сестер, свого сусіда, за кожного з нас. Нажаль, горе втрат не обходило стороною і нашу громаду.

Але ми вистоїмо. Оскільки іншого шляху, як ПЕРЕМОГА в Українського народу немає!

Слава Господу і Богу нашому Ісусу Христу! Пишаємось Збройними силами України! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
Наверх