Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 09 кві 2023 17:00

«Варта вашої оселі»: В Україні стартував проєкт з охорони домоволодінь громадян

«Варта вашої оселі»: В Україні стартував проєкт з охорони домоволодінь громадян
З першого березня в Україні стартував проєкт «Варта вашої оселі» - основна мета якого, забезпечення надійного захисту майна громадян від протиправних посягань.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області.

Для ознайомлення широкої аудиторії з умовами проєкту, працівниками поліції охорони Черкащини планується проведення робочих зустрічей з головами ОСББ та РЕУ, забудовниками та представниками житлових кооперативів, мешканцями багатоповерхівок та приватних домоволодінь. Під час таких зустрічей поліцейські розповідатимуть, як не стати жертвою крадіжок і убезпечити своє помешкання від «непроханих гостей».

Так, умовами цього проєкту передбачено вартість на роботи з монтажу системи охоронної сигналізації в помешканнях громадян лише за 100 грн. Сучасна охоронна система включає в себе датчики відкриття, руху та розбиття скла. В разі потреби можна встановити датчики диму, температури та чадного газу, а також датчики для захисту від затоплень. Засоби охоронного призначення можуть бути як дротові, так і бездротові. Останні все більше набувають попиту в зв’язку зі швидкістю монтажу та функціональністю. Ціна комплекту охоронної сигналізації стартує від 7500 грн, залежно від побажань та бюджету замовника.

На сьогодні поліцією охорони Черкащини забезпечується належна охорона понад 8 тисяч приміщень з майном фізичних осіб.

Варто зауважити, що найбільш уразливі домоволодіння громадян – це ті, що розташовані на 1-2 поверсі багатоповерхівок, над прибудовами та комунікаціями, а також приватні будинки, що знаходяться на значній відстані, в передмісті тощо.

Встановлення сигналізації – це найдієвіший спосіб попередження майнових правопорушень, які попри зусилля правоохоронців ще мають місце, особливо в період відпусток та весняно-польових робіт. Уберегти своє майно можна лише спільними зусиллями.

Фахівці поліції охорони Черкащини завжди готові надати кваліфіковану допомогу в забезпеченні захисту вашого майна. За додатковою інформацією та замовленням послуг звертайтеся за адресою: м. Черкаси, вул. Хоменка, 3/1, тел. 63-34-06 або 9899 (безкоштовно з мобільного).
Наверх