Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 03 бер 2023 07:30

ТРИМАЄМО СТРІЙ!: ЧЕРГОВУ ПАРТІЮ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ

ТРИМАЄМО СТРІЙ!: ЧЕРГОВУ ПАРТІЮ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ
І знову злагоджено спрацювали службовців апарату Мошнівської сільської ради, працівників її комунальних закладів, що в позаробочий час мобілізували свої зусилля та можливості для забезпечення заявлених потреб особового складу військової частини ЗСУ, що дислокується в зоні інтенсивних бойових дій на Донецькому напрямку.

Спрацювали оперативно. Вже за дві доби після отримання запиту військових про допомогу, зтушковано, зварено, зпечено, звезено з різних куточків громади, зібрано кошти та придбано широкий спектор ліків, противірусних препаратів, вилито "окопних свічок" і тд.

Особливе місце бійці приготували для носовичків, малюнків та листівок, які власноруч виготовила з побажаннями малеча Мошнівської громади. З емоцій військовослужбовців зрозуміло, яке велике, стимулююче до перемоги значення мають вироби дитячих рук.

"Військовий спецавтотранспорт вщент заповнили всім необхідним! Дякую трудовому колективу господинь ДНЗ "Лісова Казка" с.Мошни, апарату сільської ради, ДНЗ "Вербиченька" с. Березняки, небайдужим представникам місцевого бізнесу. І, вже традиційно, поряд з нами ГО "Єдність Світу" та волонтер-помічник народного депутата України В. Войцеховського Людмила Єгорова, - зазначив Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута. - Тримаємо стрій! Разом до перемоги!"

Варто зазначити, що приклад Мошнівського сільського голови, який офіційно оголосив про шефство над визначеною військовою частиною ЗСУ, виявилось ефективним, тому декілька органів місцевого самоврядування, установ та підприємств різних форм власності вже перейняли та запроваджують волонтерський досвід Мошнівської сільської ради.
Наверх