Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Політика 09 бер 2023 13:00

ЯСНОЗІРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ ПРИЄМНИЙ ПОЛАРУНОК ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА (ФОТО)

ЯСНОЗІРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ ПРИЄМНИЙ ПОЛАРУНОК ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА (ФОТО)
Приємною, хоча і обіцяною, несподіванкою став черговий робочий візит Народного депутата України Віталія Войцеховського та Голови Мошнівської громади Богдана Шкарбути до Яснозірського ліцею.

Тут відбулася невеличка робоча нарада, де ще раз підтверджено основні напрямки підтримки місцевої влади, народного депутата в покращенні умов та засобів для організації якісного навчального процесу.

Відвідали гості і місцевий шкільний, патріотичний музей та об'єкти простих укриттів учбового закладу. Нагадаємо, що Яснозірський ліцей першим, за підтримки Мошнівської сільської ради, підготував наявні споруди простих укриттів до можливості організації змішаної форми навчання своїх учнів. І це завдяки ентузіазму та бажанню плідно працювати директора ліцею Антоненко І.М. та педагогічного колективу школи.

Але найемоційнішою стала зустріч з тими, для кого і докладаються всі зусилля та ресурси, хто уособлює наше майбутнє - учнями ліцею.

Вже не першу зустріч учні ліцею звертають увагу Голови громади, директора закладу та Народного депутата України на якість інтернет трафіку (слабі потужності провайдера), тому переданий Віталієм Войцеховським для потрем учбового закладу "STARLINK" неабияк змінить ситуацію, особливо в період можливого, в результаті російських обстрілів критичної інфраструктури, блекауту.

В ЦЕЙ СКЛАДНИЙ ЧАС НЕОБХІДНО ОБ'ЄДНУВАТИ ЗУСИЛЛЯ В УСИХ ІНФРАСТРУКТУРНИХ НАПРЯМКАХ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ ДЕ ОСВІТНІЙ НАПРЯМОК Є ОДИН ІЗ НАЙВАЖЛИВІШИХ - наголосили почесні гості Яснозірського ліцею.
ЯСНОЗІРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ ПРИЄМНИЙ ПОЛАРУНОК ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА (ФОТО)ЯСНОЗІРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ ПРИЄМНИЙ ПОЛАРУНОК ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА (ФОТО)ЯСНОЗІРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ ПРИЄМНИЙ ПОЛАРУНОК ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА (ФОТО)ЯСНОЗІРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ ПРИЄМНИЙ ПОЛАРУНОК ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА (ФОТО)ЯСНОЗІРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ ПРИЄМНИЙ ПОЛАРУНОК ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА (ФОТО)ЯСНОЗІРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ ПРИЄМНИЙ ПОЛАРУНОК ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА (ФОТО)
Наверх