Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Суспільство / Культура 13 бер 2023 07:00

ПОНАД ТРИДЦЯТЬ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ ЗАХОДІ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

ПОНАД ТРИДЦЯТЬ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ ЗАХОДІ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ


36.530 тис. в загальному підрахунку було зібрано на Благодійному заході в підтримку Захисників до Дня чарівного, сильного та незламного жіноцтва "НЕЗЛАМНИМ УКРАЇНКАМ", що відбувся 11 березня в Мошнівському Будинку культури.

Про це інформують у Відділі культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради.

Благодійний ярмарок-продаж смаколиків, виготовлена учнями Мошнівського ліцею, виробів вихованців Центру дитячої та юнацької творчості, концертна програма від творчих колективів Будинку культури та громади...

Приємною частиною заходу стало нагородження подяками від Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради та привітання квітами і солодощами жіночих волонтерських колективів і груп, що з перших днів стали на допомогу і захисникам, і ВПО, і всім, хто потребував допомоги: колектив аппарату Мошнівської сільської ради (керівник Тамара Дужа), колектив дитячого закладу «Лісова казка» с. Мошни (керівник Валентина Коршак), волонтерська група «Час діяти» с. Мошни (керівник Ірина Петрович).

Щиро дякуємо всім творчим колективам, учасникам та керівникам за неймовірні емоції та часточку позитиву. Дякуємо організаторам благодійного ярмарку - Мошнівському ліцею та Центру дитячої та юнацької творчості. Дякуємо всім, хто знайшов час та можливість бути разом! Особлива вдячність всім, хто ініціював та організував проведення заходу - працівникам Мошнівського СБК та Відділу культури.
Наверх