Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 09 вер 2016 21:51

Леся КОНСТАНТИНОВА: "Україна переможе! І хто разом із нами, той вірить у ПЕРЕМОГУ!!!"

Леся КОНСТАНТИНОВА: "Україна переможе! І хто разом із нами, той вірить у ПЕРЕМОГУ!!!"Україна переможе! І хто разом із нами, той вірить у ПЕРЕМОГУ!!!

Cьогодні (09.09.2016) військові забрали гостинці які громада зібрала до Дня військової розвідки (картопля, цибуля, морква, буряки, капуста, помідори, сало, мед, цукор, макаронні вироби, крупи, сухофрукти, консервація (дуже багато), цукерки, печиво, чай, кава, засоби гігієни).

Заправити машину, щоб доправити продукти до місця призначення допомогли жителі Мошен: Гаврилюк Леся (400 грн.), Диченко Руслан (400 грн.), Дудник Вікторія (20 літрів пального).

До Спасо-Преображенського храму, Мошнівської ЗОШ, будинку культури люди принесли більше 1000 кг. продуктів харчування. Окрім того кинули до скриньки 110 грн. 95 коп.

Голови сільських рад с.Байбузи (Петро Лисенко), с.Яснозір'я (Василь Ткаченко) привезли картоплю, консервацію, с.Мошни (Богдан Шкарбута) долучився до своїх колег передав картоплю, консервацію та 10 ящиків яблук.

Валентина Устименко із сином Володимиром передали 1 ящик печива (4 кг.), 1 блок цигарок, 2 упаковки кави у стікерах.

Дякуємо Миколі Паничу за копчене м"ясо, продавцю із місцевого базару (нажаль не знаємо його ні імені, ні прізвища), який передав величезного кавуна, Олені та Олександру Скрипці за гостинне частування наших розвідників.

Окремо дякуємо тому, хто приніс до церкви військову форму і рушники та учням початкових класів Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за малюнки і подарунки, які вони передали воїнам.

Велике спасибі усім хто долучився до збору гостинців для воїнів, шкода, що не маємо змоги назвати усіх поіменно.


Леся КОНСТАНТИНОВА: "Україна переможе! І хто разом із нами, той вірить у ПЕРЕМОГУ!!!"Леся КОНСТАНТИНОВА: "Україна переможе! І хто разом із нами, той вірить у ПЕРЕМОГУ!!!"Леся КОНСТАНТИНОВА: "Україна переможе! І хто разом із нами, той вірить у ПЕРЕМОГУ!!!"Леся КОНСТАНТИНОВА: "Україна переможе! І хто разом із нами, той вірить у ПЕРЕМОГУ!!!"Леся КОНСТАНТИНОВА: "Україна переможе! І хто разом із нами, той вірить у ПЕРЕМОГУ!!!"
Наверх