Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 15 бер 2023 18:40

ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)

ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)
Знову злагоджено спрацювали службовців апарату Мошнівської сільської ради, працівників її комунальних закладів, що в позаробочий час мобілізували свої зусилля та можливості для забезпечення заявлених потреб особового складу військової частини ЗСУ, яка дислокується в зоні інтенсивних бойових дій на Донецькому напрямку.

Спрацювали оперативно. В максимально короткий час отримання запиту військових про допомогу, дякуючи господиням комунальних закладів сільської ради, все тушковано, зварено, зпечено, звезено з різних куточків громади, зібрано кошти та придбано широкий спектр ліків, противірусних препаратів, вилито "окопних свічок".

Цього разу значну допомогу у забезпеченні ліками та препаратами і матеріалами лікарського призначення надали ВО "Черкащани" і депутат Черкаської обласної ради Олександр Воскобойнік через свою громадську приймальну в с.Мошни (представник Леся Гаврилюк).

"Військовий спецавтотранспорт вщент заповнили всім необхідним! Дякую трудовому колективу господинь ДНЗ "Лісова Казка" с.Мошни, апарату сільської ради, ДНЗ "Вербиченька" с. Березняки, небайдужим представникам місцевого бізнесу. І, вже традиційно, поряд з нами ГО "Єдність Світу" та волонтер-помічник народного депутата України В. Войцеховського Людмила Єгорова, - зазначив Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута. - Тримаємо стрій! Разом до перемоги!"
ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)
Наверх