Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 24 бер 2023 10:00

Українці зможуть отримати додаткову підтримку, якщо отримують грошову допомогу від міжнародних організацій через ПриватБанк

Українці зможуть отримати додаткову підтримку, якщо отримують грошову допомогу від міжнародних організацій через ПриватБанк
Українці, які отримують допомогу від міжнародних організацій через ПриватБанк на картку Mastercard, зможуть отримати додаткові виплати в розмірі 2 200 гривень, якщо приймуть участь у спеціальній програмі банку. Як повідомив член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко, така спільна програма банку з Mastercard діятиме  з березня до середини вересня 2023 року.

Про це інформує пресслужба фінансової установи.

Щоб взяти участь в щомісячному розіграші грошових виплат, треба зареєструватися на сайті https://newpromos.privatbank.ua/podviyna_dopomoha, отримати допомогу від міжнародних організацій на картку Mastercard та розраховуватися в магазинах, щоб підтримати наших сміливих підприємців.

На сьогодні українці отримали через ПриватБанк вже 7,8 мільйона переказів з грошовою допомогою від міжнародних організацій. Загальна сума виплат складає понад 30 млрд грн, а переважна більшість - 90% переказів - було отримано на картку ПриватБанку у Приват24.

Нагадуємо, в ПриватБанку можна отримати допомогу майже від усіх міжнародних організацій, що її надають  - через Приват24 (мобільний додаток або сайт), 3700 або Чат-онлайн, банкомат чи термінал самообслуговування банку. Детальна інструкція з отримання переказів онлайн - на відео https://www.youtube.com/watch?v=UR3f2uE9vo4.
Наверх