Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 25 бер 2023 22:00

ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)

ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)
Черговий велелюдний благодійний творчий захід відбувся 25 березня в Первомайському сільському Будинку культури Тубільцівського старостату Мошнівськоі сільської ради.

На початку заходу Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута відзначив офіційною відзнакою Мошнівської сільської ради жіночий колектив волонтерської групи села Первомайське за їх громадську, волонтерську діяльність та патріотичну позицію, направлену на підтримку Збройних Сил України. Відзнаку та квіти отримали представники жіноцтва та старостату - депутатка Мошнівської сільської ради, волонтерка Тетяна Маринчак та староста Тубільцівського старостинського округу Надія Шафікова. А присутнє на заході мале і доросле жіноцтво від Голови громади, секретаря сільської ради отримали великий ексклюзивний торт.

Хвилиною пам‘яті вшанували присутні загиблих у російсько-українській війні земляків-Героїв. А Голова громади проінформував про прийняті рішення щодо перейменування вулиць населених пунктів старостату на честь загиблих Захисників України.

За час проведення благодійного концерту було зібрано понад сім тисяч гривень, які були передані керівниці волонтерськоі групи села Первомайське Тетяні Маринчак для забезпечення потреб чергового гуманітарного вантажу для бійців ЗСУ.

"Сьогодні Перемога стала ближчою ще на один, вельми продуктивний, день!" - наголосив на завершення благодійного заходу Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)ПОНАД СІМ ТИСЯЧ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ КОНЦЕРТІ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ (ФОТО)
Наверх