Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 03 кві 2023 15:30

СУЧАСНІ СИСТЕМИ ОПОВІЩЕННЯ ВПРОВАДЖУЮТЬ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

СУЧАСНІ СИСТЕМИ ОПОВІЩЕННЯ ВПРОВАДЖУЮТЬ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ
Сучасну автоматичну систему оповіщення про повітряну тривогу та надзвичайну ситуацію вже встановили в освітніх закладах Мошнівськоі сільської ради.

Система працює автоматично, подаючи сигнали, реагуючи на загальнодержавні повідомлення стосовно повітряної тривоги. Також, система надсилає голосові повідомлення та автоматичний сигнал на диспетчерську службу ДСНС і при надзвичайній ситуації в освітянському закладі (пожежа, задимлення і т.п.).

Оскільки проект є пілотним не тільки в закладах освіти Мошнівськоі громади, а і загалом по Черкаській області, Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА разом з керівниками профільних напрямків прийняв монтажні роботи обладнання та взяв участь у тестових запусках системи.

Наразі системи змонтовано в Мошнівському та Яснозірському ліцеях. В подальшому такими системами буде обладнано Байбузівський ліцей та в наступному всі освітянські комунальні заклади.
СУЧАСНІ СИСТЕМИ ОПОВІЩЕННЯ ВПРОВАДЖУЮТЬ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИСУЧАСНІ СИСТЕМИ ОПОВІЩЕННЯ ВПРОВАДЖУЮТЬ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИСУЧАСНІ СИСТЕМИ ОПОВІЩЕННЯ ВПРОВАДЖУЮТЬ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИСУЧАСНІ СИСТЕМИ ОПОВІЩЕННЯ ВПРОВАДЖУЮТЬ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ
Наверх