Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Вербиченька» с.Березняки Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Криворучка, 24, с.Березняки Черкаський район Черкаська область, 19612 тел. (0472)34-57-05, [email protected]


Інформація / ЗДО "Вербиченька" Березняки 06 кві 2023 12:00

Global Money Week: Юні вихованці "Вербиченьки" долучились до Всесвітнього тижня грошей (фото)

Global Money Week: Юні вихованці "Вербиченьки" долучились до Всесвітнього тижня грошей (фото)
Фінансова грамотність - корисна навичка, яка важлива для кожної людини. Нам потрібно навчати наше молоде покоління правильному використовуванню грошей ще з малечку.

ЗДО "Вербиченька" разом з вихованцями теж долучились до заходів присвячених Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) та у рамках програми з фінансової грамотності для дошкільнят провели серію занять, які допомогли дітям зрозуміти, як керувати своїми фінансами та приймати правильні рішення в майбутньому.

Дошкільнята дізналися, як розпізнавати гроші та розрізняти їх номінали; які є види грошей та що можна придбати за гроші, а що ні; що таке "зарплата" і "сімейний бюджет"; як розрізнити першочергові потреби та другорядні.

Ми впевнені, що ця інформація допоможе їм у майбутньому, коли вони стануть самостійними та прийматимуть свої фінансові рішення.
"Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє".
Global Money Week: Юні вихованці "Вербиченьки" долучились до Всесвітнього тижня грошей (фото)Global Money Week: Юні вихованці "Вербиченьки" долучились до Всесвітнього тижня грошей (фото)Global Money Week: Юні вихованці "Вербиченьки" долучились до Всесвітнього тижня грошей (фото)Global Money Week: Юні вихованці "Вербиченьки" долучились до Всесвітнього тижня грошей (фото)Global Money Week: Юні вихованці "Вербиченьки" долучились до Всесвітнього тижня грошей (фото)Global Money Week: Юні вихованці "Вербиченьки" долучились до Всесвітнього тижня грошей (фото)
Наверх