Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 11 кві 2023 17:52

КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)

КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)
Разом працюємо, разом підтримуємо Збройні сили, разом "відпочиваємо" - в позаробочий час підтримуємо благоустрій в громаді.

Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута, Працівники апарату, комунальних закладів, старостинських округів Мошнівськоі сільської ради долучились до громадської толоки - передвеликоднього прибирання. До найважливішого християнського Свята Воскресіння Господнього всі, хто виявив бажання, приводили сквери, місця загального відпочинку, центри населених пунктів громади та старостинських округів до краси та чистоти. Всіх охочих "відпочити" сільська рада забезпечила засобами для роботи.

"Разом працюємо, разом підтримуємо Збройні сили, разом "відпочиваємо" - в позаробочий час підтримуємо благоустрій в громаді. Дякую колегам, всім, хто долучився до доброї справи! Також, як завжди, дякую Благодійному фонду "МХП - ГРОМАДІ" та депутату Черкаської обласної ради, директору ТОВ "НВФ "Урожай" Олександрові Воскобойніку за підтримку і надану можливість залучити сучасну важку техніку для ліквідації стихійних сміттєзвалищ по усіх населених пунктах громади," - наголосив Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута.
КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)КОЛЕКТИВ АПАРАТУ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЕРЕДВЕЛИКОДНЬОЇ ТОЛОКИ (ФОТО)
Наверх