Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 14 кві 2023 15:00

Правоохоронці закликають громадян відповідально поставитися до заходів безпеки під час відзначення Великодня

Правоохоронці закликають громадян відповідально поставитися до заходів безпеки під час відзначення Великодня
Правоохоронці просять вірян та священнослужителів не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Зокрема, йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Водночас поліцейські готові забезпечити правопорядок у місцях проведення богослужінь.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Вже другий Великдень ми змушені відзначати в умовах воєнного стану.  Безпекова ситуація в країні постійно змінюється. Ми постійно аналізуємо дії ворога та його озвучені наміри.

Тому, задля вашої безпеки й запобігання можливим провокаціям у ніч на Великдень, комендантська година на Черкащині діятиме з 00.00 до 4.00. У цей час, заборонено бути на вулиці та у громадських місцях.

Нічні богослужіння у храмах можна буде дивитися онлайн по телебаченню і в соцмережах. Освячення великодніх кошиків можливе опісля комендантської години та впродовж дня.

Правоохоронці Черкащини та оператори служби 102 продовжують працювати в посиленому варіанті несення служби й цілодобово приймають ваші повідомлення. У разі, коли вам потрібна допомога поліції, ви можете звернутися за резервними номерами телефонів:

0671439395 - чергова частина (диспетчерська служба) УОАЗОР ГУНП;

0673801414 - відділ служби "102"  УОАЗОР ГУНП та спеціальний номер «102»

Дотримуйтеся правил комендантської години та не ігноруйте сигнали “Повітряної тривоги”!

Все заради вашої безпеки!
Наверх