Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 15 кві 2023 15:11

МОШНІВЧАНИ ПЕРЕДАЛИ НА ПЕРЕДОВУ ЧАСТИНКУ ВЕЛИКОДНЬОГО НАСТРОЮ (ФОТО)

МОШНІВЧАНИ ПЕРЕДАЛИ НА ПЕРЕДОВУ ЧАСТИНКУ ВЕЛИКОДНЬОГО НАСТРОЮ (ФОТО)
Напередодні Свята Воскресіння Господа Ісуса Христа мошнівчани передали на передову частинку Великоднього настрою.

"Мошнівські господині" з апарату Мошнівської сільської ради і ДНЗ "Лісова казка" долучились до формування гуманітарного вантажу для наших Захисників із 64 ОМБ, які виконують завдання в зоні активних бойових дій на сході країни.

Частинку Великоднього настрою від мошнівчан (пасочки, пиріжки, вареники та енергетичні батончики) доставить на Бахмутський напрямок екіпаж ГО "Єдність Світу" (очільниця - Людмила Єгорова).

"Як сказано в Святому Письмі «…смертью смерть поправ і суще вогробє живот дарував…», так і наші Захисники із ЗСУ, за молитовної та всебічної підтримки з тилу від простих громадян, мужністю подолають зло і смерть, що приніс на нашу землю російський агресор. Разом подолаємо зло!" - наголосив Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута.
МОШНІВЧАНИ ПЕРЕДАЛИ НА ПЕРЕДОВУ ЧАСТИНКУ ВЕЛИКОДНЬОГО НАСТРОЮ (ФОТО)МОШНІВЧАНИ ПЕРЕДАЛИ НА ПЕРЕДОВУ ЧАСТИНКУ ВЕЛИКОДНЬОГО НАСТРОЮ (ФОТО)МОШНІВЧАНИ ПЕРЕДАЛИ НА ПЕРЕДОВУ ЧАСТИНКУ ВЕЛИКОДНЬОГО НАСТРОЮ (ФОТО)МОШНІВЧАНИ ПЕРЕДАЛИ НА ПЕРЕДОВУ ЧАСТИНКУ ВЕЛИКОДНЬОГО НАСТРОЮ (ФОТО)
Наверх