Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 19 кві 2023 20:00

Google запускає в Україні онлайн-гру «Interland: Безпека дітей в Інтернеті»

Google запускає в Україні онлайн-гру «Interland: Безпека дітей в Інтернеті»
Онлайн-гру створено для того, щоб допомогти дітям набути важливих цифрових навичок. Це гарантуватиме безпеку дітей в Інтернеті та допоможе їм стати відповідальними цифровими громадянами. Запуск гри відбувся за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України і національного проекту Дія.Цифрова освіта.

В сучасному світі, коли доступ до Інтернету є необхідністю, питання онлайн-безпеки для дітей стає все більш актуальним. В мережі можна зіткнутися з такими небезпеками, як онлайн хуліганство, кібербулінг, шахрайство та інші цифрові загрози. Тому вчити дітей навичок безпеки в Інтернеті важливо, щоб захистити їх та гарантувати їм відповідальне користування Інтернетом.

Google прагне, щоб діти були впевненими дослідниками онлайн-світу, і при цьому максимально залишалися в безпеці; саме тому ми представляємо новий цифровий інструмент в ігровому форматі, щоб допомогти дітям та їхнім батькам на цьому шляху.

Онлайн-гра “Interland: Безпека дітей в Інтернеті” відсьогодні доступна українською мовою і є безкоштовною, тож доступна кожному, і, що найважливіше, її реалізовано у зрозумілому та цікавому для дітей форматі.

В Interland під час пригод в уявному світі діти зможуть навчитися, як обережно ділитися інформацією в мережі, розпізнавати фейки та боротися з хакерами, фішерами та кіберхуліганами.

Interland складається з чотирьох веб-ігор, які навчають дітей різних аспектів безпеки в Інтернеті:

У Королівстві доброти можна дізнатися, як чемно себе поводитися в мережі.

У Річці реальності маленькі гравці можуть навчитися розпізнавати фейки.

На Уважній горі діти вчаться, як обережно ділитися інформацією в мережі.

А у Вежі зі скарбами – як зберігати свою особисту інформацію у безпеці.

Interland — це новий зрозумілий спосіб зацікавити дітей і залучити їх до уроків цифрової безпеки. Гра доступна онлайн і не потребує завантаження або реєстрації, і в неї можна грати на будь-якому пристрої та будь-де.

Щоб отримати доступ до Interland, відвідайте веб-сайт гри за посиланням.

Крім того, цей та інші ресурси, які має Google для отримання знань для школи, роботи чи життя, можна знайти на освітньому хабі Google Знання. На цій платформі також усі зацікавлені більш детальним вивченням теми дитячої онлайн-безпеки можуть ознайомитись з “Посібником із безпеки дітей в Інтернеті”.
Наверх