Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 27 вер 2023 18:00

На порталі Е-ветеран можна отримати вичерпну інформацію щодо питань послуг, пільг, гарантій та надання статусів

На порталі Е-ветеран можна отримати вичерпну інформацію щодо питань послуг, пільг, гарантій та надання статусів
Українські ветерани, члени їхніх сімей та родини загиблих Воїнів мають змогу повноцінно користуватися сучасним цифровим інструментом інформування та надання кваліфікованих послуг, що розробило Мінветеранів.

Про це повідомила заступник Міністра у справах ветеранів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тетяна Калита в ефірі програми “Сніданок з 1+1”.

На інформаційному порталі Е-ветеран (eveteran.gov.ua) можна отримати вичерпну інформацію щодо питань соціального захисту, про надання статусів, а ідентифікувавшись за допомогою електронного підпису – скористатися цифровими ветеранськими послугами.

“Будь-хто, хто хоче зрозуміти та розібратися, на які послуги він має право, на що йому спиратись, які документи потрібні для цього – на сайті eveteran.gov.ua  можна отримати вичерпну інформацію щодо надання статусів, питань надання послуг, пільг, гарантій. Це стосується не лише ветерана, а й членів його родини”, – зазначила заступник Міністра.

Інформаційний портал має належний захист безпеки, наразі фахівці Мінветеранів працюють над розширенням та удосконаленням надання цифрових ветеранських послуг.

“Основне – це інформаційна складова: яким чином, які послуги можна отримати в тому чи іншому регіоні, адже у кожній громаді є безпосередньо свої надавачі послуг”, – розповіла Тетяна Калита.
Наверх