Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 21 кві 2023 17:00

ПриватБанк і Superhumans Center розпочинають благодійний проєкт «Збір для Superhumans: беремо і повертаємо!» (відео)

ПриватБанк і Superhumans Center розпочинають благодійний проєкт «Збір для Superhumans: беремо і повертаємо!» (відео)
Війна та її наслідки забирають можливість жити звичним життям та насолоджуватися ним сповна. Та ми можемо допомогти нашим захисникам і усім, хто зазнав тяжких травм внаслідок війни, відновитися. Беремо і повертаємо українців до активного життя та руху, мрій та можливостей разом.

ПриватБанк і Superhumans Center розпочинають благодійний проєкт «Збір для Superhumans: беремо і повертаємо!». Наша спільна мета — зібрати 50 мільйонів гривень на сучасні протези для військових і цивільних, які через війну втратили кінцівки або отримали поранення.

Протезування буде здійснюватись у спеціалізованому медичному центрі світового рівня Superhumans, який відкрився у Львові.

«ПриватБанк з готовністю долучився до проєкту, адже він не тільки про медичну допомогу, — розповів Голова правління ПриватБанку Герхард Бьош. — Окрім гуманітарної складової, це про соціалізацію тисяч українців, які зазнали травм через війну. Ми вдячні партнерам за можливість підтримати ініціативу, а нашим клієнтам — за довіру і стабільне бажання долучатись до благодійності через сервіси банку. Разом беремо і повертаємо!”

“Superhumans - некомерційний проект, усі наші послуги з протезування та реабілітації завжди будуть безкоштовними для людей, які постраждали від війни. Сьогодні завдяки Приватбанку українці можуть стати частиною команди суперлюдей, підтримавши збір на сучасні протези. Кожна гривня - це шанс повернути можливість ходити, грати в футбол та обіймати рідних. Ми вдячні Приватбанку за те, що розділили нашу віру у місію повернення хоробрим українцям гідного життя, яке відібрала війна. Разом ми зробимо більше”, - прокоментувала СЕО Superhumans Ольга Руднєва.

Зробити донат на підтримку програми можна в декілька кліків за допомогою сервісів ПриватБанку:

- в меню “Добро” в Приват24 - Збір для Superhumans - беремо і повертаємо!
- через сайт благодійного фонду ПриватБанку dobro.privatbank.ua.
- в меню “Благодійність” в банкоматах та терміналах самообслуговування та в касах відділень.

Наверх