Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 20 кві 2023 07:00

ВЕСНЯНЕ ВОДОПІЛЛЯ: НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ В ХРЕЩАТИКУ КОНТРОЛЬОВАНА (ФОТО)

ВЕСНЯНЕ ВОДОПІЛЛЯ: НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ В ХРЕЩАТИКУ КОНТРОЛЬОВАНА (ФОТО)
Стихійне лихо, що спричинив розлив річки Рось, стало підставою для оголошення надзвичайної ситуації в селі Хрещатик Мошнівської територіальної громади. Річкова вода підтопила значну територію, де знаходяться бази відпочинку та житлові будинки мешканців громади. В деяких місцях рівень води перевищує півтораметрову позначку.

Кожного дня представники комісії, створеної при Мошнівській сільській раді за розпорядженням голови громади Богдана ШКАРБУТИ, спільно з представниками ДСНС моніторять стан рівня підтоплення території. "Останні дні рівень підняття води зупинився, та протягом декількох днів мав тенденцію до незначного зменшення", - розповів Богдан Вікторович.

Рятувальники розгорнули цілодобове чергування на місці події, встановивши необхідне стаціонарне обладнання. Для попередження можливих випадків мародерства також чергує екіпаж національної поліції та бійців місцевої територіальної оборони Мошнівськоі ТГ.

Ситуація контрольована.
ВЕСНЯНЕ ВОДОПІЛЛЯ: НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ В ХРЕЩАТИКУ КОНТРОЛЬОВАНА (ФОТО)ВЕСНЯНЕ ВОДОПІЛЛЯ: НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ В ХРЕЩАТИКУ КОНТРОЛЬОВАНА (ФОТО)ВЕСНЯНЕ ВОДОПІЛЛЯ: НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ В ХРЕЩАТИКУ КОНТРОЛЬОВАНА (ФОТО)ВЕСНЯНЕ ВОДОПІЛЛЯ: НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ В ХРЕЩАТИКУ КОНТРОЛЬОВАНА (ФОТО)
Наверх