Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 20 кві 2023 19:16

АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)

АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)
Анонсовані напередодні приготування для формування гуманітарного вантажу для бійців підшефного Мошнівській сільській раді підрозділу ЗСУ завершені.

"Довантажуємо транспорт всім необхідним згідно до запитуваного переліку і вперед до наших захисників! - розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - Як завжди, завдяки транспортній та логістичній підтримці Людмили Егорової і ГО «Єдність Світу» бійці отримають необхідну продуктову, медичну, маскувальну, а головне - нашу моральну підтримку."

"Дякую всій волонтерській команді сільської ради. Господині ДНЗ «Лісова Казка», Ваші вміння та руки перетворюють прості продукти для приготування в чудові, смачні, домашні страви, випічку та консервації, а наші енергетичні батончики та рибні консерви вже можна патентувати", - наголосив Богдан Вікторович.
АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)АНОНСОВАНИЙ НАПЕРЕДОДНІ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ВЖЕ ПРЯМУЄ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)
Наверх