Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Відео 28 кві 2023 07:30

СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)

СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)
Мошнівська сільська рада продовжує спрямовувати зусилля на утримання та приведення до належного стану переданих після приєднання до сільської ради сотень кілометрів доріг комунальної власності (серед яких значна частина визнана як аварійні).

Ремонтні роботи розпочаті з центру громади - села Мошни, та вже виконані у вигляді поточного ремонту асфальтного покриття по Байбузівському старостинському округу.

За сприятливих погодних умов після виконання запланованих робіт в с. Мошни та с. Байбузи, вже в травні місяці ремонтні роботи будуть проводиться в Яснозірському, Кумейківському, Софіівському та Тубільцівському старостатах.

"Поступово, по мірі можливостей, приведемо інфраструктуру доріг комунальної власності до належного стану", - наголосив Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА.

СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)СТАРТУВАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх