Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» с.Яснозір’я Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Героя Небилиці,105, Черкаський район Черкаська область, 19616 тел.(0472)56-94-91, [email protected]


Інформація / ЗДО "Сонечко" Яснозір'я / Фотоновини 07 травня 2023 11:30

Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)

Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)
Весна - прекрасна пора року, що дарує нам чудову нагоду долу­чити дітей до праці у природі, розширити їх природничі знання, навчити бачити красу навколишнього світу, любити та берегти його. Навесні можна здійснити з дошкільниками багато цікавої та корисної роботи на ділянці дитячого садка. Така робота не тільки слугуватиме джерелом позитивних емоцій у дітей, а й сприятиме їх інтелектуальному, духовному та фізичному розвитку.

Весняні місяці - оптимальний час для посадки рослин. Ця ро­бота зазвичай викликає неабиякий інтерес у дітей. Під час посад­ки рослин на городі або у квітнику, а відтак догляду за ними у дітей формується система знань про рослинний світ, зокрема:

• про його закономірності та розмаїття:
• про стадії розвитку рослин та їхню будову;
• про сезонні зміни у природі.

Діти вчаться встановлювати зв'язки між окремими явищами, зокрема, між умовами зростання та інтенсивністю розвитку рослин. Дошкільники на практиці засвоюють знання про залежність стану всього живого від задоволення його потреб, дізнаються про роль лю­дини у природі. Зрозумівши ці зв'язки, діти більш свідомо ставити­муться до природи. Тому дітки беруть активну участь у праці на городі нашого ЗДО.

Тетяна Шията
Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)Як яснозірські "сонечки" пізнають рослинний світ (фото)
Наверх