Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 08 травня 2023 16:24

ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)

ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)


Цими вихідними, не втрачаючи дорогоцінного часу, Мошнівська сільська рада розпочала роботи по підготовці Закладу середньої освіти Тубільцівського старостату до прийняти своїх учнів на навчання вже в новому 2023-2024 навчальному році.

Про перебіг підготовки розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА:

"Розпочали роботи з демонтажу та заміни вже безнадійно зіпсованих вікон столової зали (їдальні) ліцею на сучасні теплозберігаючі та шумоізолюючі.

Найголовніше - це будівництво бомбосховища (просте укриття), що в реаліях проектування будівлі цього навчального закладу технічно виявляється проблематичним. Тому на виділені радою кошти вже виготовлено спеціалізовану проектно-кошторисну документацію, яка пройшла відповідну державну експертизу. Вартість робіт близько 1 млн. грн, які плануються залучити до виконання будівельних робіт.

Не секрет, що на потреби ЗСУ держава вилучила декілька шкільних автобусів в освітян Мошнівськоі громади, в т.ч. і шкільний автобус Тубільцівського ліцею. Тому, заручившись підтримкою Народного депутата України Віталія ВОЙЦЕХІВСЬКОГО, ми змогли власними силами, в третину ціни, придбати сучасний модернізований шкільний автобус у відмінному стані, який вже передали освітньому закладу для забезпечення потреб перевезення учнів.

Директор та педагогічний колектив і самі не чекали такої серйозної підтримки з боку місцевої влади, тому залюбки допомагають, як працею рук, так і морально, у втіленні в життя задуманих планів."
ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ГОТУЮТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)
Наверх