Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Оголошення 24 травня 2023 09:58

Повідомлення про початок процедури з розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту "Завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Мошнівської сільської територіальної громади"

Повідомлення про початок процедури з розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту "Завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Мошнівської сільської територіальної громади"
Мошнівська територіальна громада розпочала процес проходження підготовчого етапу Комплексного плану просторового розвитку території Мошнівської територіальної громади.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади - одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Громадою було проведено соціологічне опитування, що включало отримання думки від мешканців та підприємців Мошнівської територіальної громади. Результати опитування склали основу аналізу сильних, слабких сторін, можливостей та загроз Мошнівської територіальної громади, ознайомитись з якими можливо на офіційному сайті громади.

Під час розроблення завдання було враховано законодавчі та нормативні документи: п. 42 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 16, 16¹ Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Постанову Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Замовником проекту містобудівної документації є виконавчий комітет Мошнівської сільської ради Черкаської області, а розробником – ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ ПЛЮС». Підстава розроблення – Рішення Мошнівської сільської ради від 10.11.2022 р. № 31-4/VIII.

З текстовою частиною зазначеного Завдання можна ознайомитися за адресою: с. Мошни, вулиця Максима Преснякова, 13.

Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету Мошнівської сільської ради – Світлана Хижняк.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 25.05.2023 р. по 08.06.2023 р. у приміщенні Мошнівської сільської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.
Наверх