Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 31 травня 2023 14:24

ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ: М'ЯСНІ ТУШОНКИ ВІД "МОШНІВСЬКИХ ГОСПОДИНЬ" НЕЗАБАРОМ ЗНОВУ ПОПРЯМУЮТЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)

ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ: М'ЯСНІ ТУШОНКИ ВІД "МОШНІВСЬКИХ ГОСПОДИНЬ" НЕЗАБАРОМ ЗНОВУ ПОПРЯМУЮТЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)
М'ясні тушонки, виготовлені дбайливими руками "Мошнівських господинь", через високу якість та відмінні смакові властивості, неабияк популярні серед бійців ЗСУ.

В кінці квітня 340 банок консервів, на запит підшефної Мошнівській сільській раді військовій частині ЗСУ, в складі гуманітарного вантажу були передані для потреб наших захисників.

Для поновлення «запасів» для виготовлення м'ясних тушонок, за домовленістю Мошнівського сільського голови Богдана ШКАРБУТИ з депутатом Черкаської обласної ради, очільником НВК «Урожай» Олександром ВОСКОБОЙНІКОМ і Благодійним фондом «Урожай громаді», Волонтерська група працівників апарату комунальних закладів Мошнівської сільської ради змогла отримати безкоштовно тонну курячих тушок та декілька тисяч банок. А родина голови громади закупила тисячу закаточних кришок та необхідні спеції і інгредієнти для виготовлення консервів тушкованої курятини.

Тож, незабаром наша захисники зможуть отримати чергову партію м'ясних тушонок від "Мошнівських господинь" - працівниць ЗДО «Лісова казка».

"Дякуємо всім, хто працею рук своїх наближає таку бажану нашу спільну Перемогу! Разом здолаємо все!" - наголосив Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА.
ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ: М'ЯСНІ ТУШОНКИ ВІД "МОШНІВСЬКИХ ГОСПОДИНЬ" НЕЗАБАРОМ ЗНОВУ ПОПРЯМУЮТЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ: М'ЯСНІ ТУШОНКИ ВІД "МОШНІВСЬКИХ ГОСПОДИНЬ" НЕЗАБАРОМ ЗНОВУ ПОПРЯМУЮТЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ: М'ЯСНІ ТУШОНКИ ВІД "МОШНІВСЬКИХ ГОСПОДИНЬ" НЕЗАБАРОМ ЗНОВУ ПОПРЯМУЮТЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ: М'ЯСНІ ТУШОНКИ ВІД "МОШНІВСЬКИХ ГОСПОДИНЬ" НЕЗАБАРОМ ЗНОВУ ПОПРЯМУЮТЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)
Наверх