Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 31 травня 2023 16:09

ДЛЯ УЧНІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО І ЯСНОЗІРСЬКОГО ЛІЦЕЇВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК (ФОТО)

ДЛЯ УЧНІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО І ЯСНОЗІРСЬКОГО ЛІЦЕЇВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК (ФОТО)
31 травня останній дзвоник пролунав у Байбузівському та Яснозірському ліцеях.

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!


Сьогодні у вас свято останнього дзвоника. Та цей день – всього лише початок нового великого шляху. Нехай ваше життя складається вдало і щасливо, щоб все, чого навчили в школі, принесло свої плоди. Бажаю плідних років навчання і роботи, здійснення мрій і пам’ятних подій!

Ви вступаєте на дорогу дорослого життя до майбутнього в складний для Батьківщини час, коли наші брати і сестри віддають найдорожче - своє життя на захист України! Памʼятайте, якою ціною виборюється ваше майбутнє. Цінуйте та вдало розпоряджайтесь кожною хвилиною цього майбутнього! З Богом в душі та з Україною в серці!

Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
ДЛЯ УЧНІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО І ЯСНОЗІРСЬКОГО ЛІЦЕЇВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК (ФОТО)ДЛЯ УЧНІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО І ЯСНОЗІРСЬКОГО ЛІЦЕЇВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК (ФОТО)ДЛЯ УЧНІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО І ЯСНОЗІРСЬКОГО ЛІЦЕЇВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК (ФОТО)ДЛЯ УЧНІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО І ЯСНОЗІРСЬКОГО ЛІЦЕЇВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК (ФОТО)ДЛЯ УЧНІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО І ЯСНОЗІРСЬКОГО ЛІЦЕЇВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК (ФОТО)ДЛЯ УЧНІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО І ЯСНОЗІРСЬКОГО ЛІЦЕЇВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК (ФОТО)
Наверх