Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Новини освіти 01 чер 2023 14:18

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)
1 червня останній дзвоник 2023 пролунав у Мошнівському ліцеї.


Знову серце наповнилося теплом спогадів! Спогадів від шкільних років, які я разом, із, на той час, всією великою шкільною родиною прожив одинадцять років, найкращих років! І, навіть ще сьогодні, ці стіни Мошнівського навчального закладу залишаються рідними.

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!


Сьогодні у вас свято останнього дзвоника. Але цей день – всього лише початок нового великого шляху. Нехай ваше життя складається вдало і щасливо, щоб все, чого навчили в школі, в житті принесло плоди.

Бажаю плідних років навчання і роботи, здійснення мрій і пам’ятних подій!

Ви вступаєте на дорогу дорослого життя до майбутнього в складний для Батьківщини час, коли наші брати і сестри віддають найдорожче - своє життя на захист України! Памʼятайте, якою ціною виборюється ваше майбутнє. Цінуйте та вдало розпоряджайтесь кожною хвилиною цього майбутнього! З Богом в душі і у вчинках. З Україною в серці!

Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ ДЛЯ УЧНІВ МОШНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ (ФОТО)
Наверх