Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 02 чер 2023 17:00

Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)

Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)
31 травня та 01 червня 2023 року відгомоніло свято для учнів, вчителів та батьків Мошнівської громади – останній дзвінок.

Це святкове шкільне дійство відбулося очно у Байбузівському, Яснозірському та Мошнівському ліцеях. У Тубільцівському, Шелепуському ліцеї та Кумейківській гімназії свято провели в онлайн-форматі.

Вразила приємна тепла атмосфера у Байбузівському та Яснозірському ліцеях. Щирі посмішки діток радували всіх присутніх, у кожного учня майоріли квіти в руках, і це додавало святковості. Під урочисту музику на святкову лінійку запросили 11-класників. В одних на обличчях сяяла щира посмішка, в інших – прослідковувався сум, адже для них востаннє лунав шкільний дзвінок.

Традиційно, під час урочистостей, всі присутні співали гімн України. З привітальним словом виступив Мошнівський сільський голова Богдан Вікторович Шкарбута, який зазначив, що цей день - всього лише початок нового великого самостійного життєвого шляху. Він наголосив: «У нелегкий час для нашої країни ви ступаєте на дорогу дорослого життя. Пам’ятайте завжди, якою ціною виборюється ваше майбутнє!!!»

01 червня 2023 відбулося свято останнього дзвінка у Мошнівському ліцеї. Дирекція школи підвела підсумок за 2022-2023 навчальний рік. Були нагородженні грамотами переможці конкурсів, а також врученні Похвальні листи за відмінні успіхи у навчанні. Також грамотами були відзначені вчителі. Феєричним було завершення заходу, жовто-блакитні димові стрічки заполонили шкільне подвір’я та вразили всіх присутніх.

Бажаємо всім учням, ​​вчителям і керівництву навчальних закладів здоров'я, гарного відпочинку, мирних, радісних літніх днів, а випускникам - впевненості, чудесних ідей, неймовірних проривів, успіхів, міцної дружби і великої удачі.

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)Останній дзвінок лунав у всіх закладах освіти Мошнівської громади (фото)
Наверх