Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 04 чер 2023 17:32

"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)

"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Свято "останнього дзвоника", присвячене Дню захисту дітей 2023, відбулося в Закладі дошкільної освіти "Лісова казка" села Мошни Мошнівської сільської ради.

В надскладний для України період, цей воєнний "останній дзвоник" запам'ятається всім щирими емоціями та непідробною дитячою радістю!

"Кожна хвилина спілкування з найменшими жителями Мошнівської громади - це досвід спілкування з янголами! Чисті думками, справами, бажаннями та серцем - це дітлахи! - поділився емоціями від свята Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - Участь у таких заходах - найприємніше і найвідповідальніше в моїй роботі!"
"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСТАННІЙ ДЗВОНИК" ПРОЛУНАВ І В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Наверх