Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 06 чер 2023 19:13

МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)

МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)
6 червня відбулася ознайомча зустріч керівництва Мошнівської територіальної громади з делегацією міста Розенгайм, громада Бад Файльнбах, Верхня Баварія, Німеччина.

Метою візиту є підписання в майбутньому договору про співпрацю та всіляку економічну та соціальну підтримку між Мошнівською територіальною громадою та громадою міста Розенгайм.

Допомогу в організації заходу та модерацію зустрічі здійснювала команда та безпосередньо Народний депутат України Віталій Войцехівський.

Баварська делегація відвідала історичні та культурні окраси села Мошни, ознайомилися з роботою Черкаської районної лікарні с. Мошни та подарували закладу необхідне хірургічне обладнання і сучасний переносний УЗД апарат.
МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ГОСТІ З НІМЕЦЬКОЇ БАВАРІЇ (ФОТО)
Наверх