Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 15 чер 2023 14:00

МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ ВІД РАШИСТІВ ХЕРСОНЩИНІ

МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ ВІД РАШИСТІВ ХЕРСОНЩИНІ


Зустрічаємо друзів хлібом і сіллю, ворогів зброєю, біду долаємо разом! Мошнівська територіальна громада не залишилась осторонь підтримки українців, які постраждали внаслідок підриву російськими окупантами Херсонської ГЕС.

Волонтерська група працівників комунальних закладів Мошнівської сільської ради, підрозділ місцевої територіальної оборони підготували для херсонців найпотрібніше - 2,5 тонни питної води (діти учасників підрозділу ТРО розлили питну воду по тарі) (2,5 тонни), 1,3 тонни заготовленої та вирощеної волонтерами сільської ради картопля, шість ящиків мʼясних тушонок, виготовлених волонтерами-господинями ДНЗ «Лісова казка», та близько тридцяти відер вареників, а також пʼять ящиків круп, макаронів, порціонно розподілених для передачі в руки кожній людині. Від учасників місцевої волонтерської групи «Час діяти» доповнили вантаж свіжоспеченими пиріжками.

За сприяння Сергія Якименка (СТОВ "Пономар") п'ятитонний вантажний автомобіль забезпечили пальним. І, з благословіння настоятеля Спасо-Преображенського храму отця Олега Мархалевича, гуманітарний вантаж від Мошнівської територіальної громади на підтримку постраждалих жителів Херсонщини в складі делегованої від громади волонтерської групи (бійця Мошнівської тероборони Михайла Остапця, заступника Мошнівського сільського голови Володимира Шимановського, та бійця Мошнівської тероборони Олександра Теслі) вирушили в дорогу.
МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ ВІД РАШИСТІВ ХЕРСОНЩИНІМОШНІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ ВІД РАШИСТІВ ХЕРСОНЩИНІМОШНІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ ВІД РАШИСТІВ ХЕРСОНЩИНІМОШНІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ ВІД РАШИСТІВ ХЕРСОНЩИНІМОШНІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ ВІД РАШИСТІВ ХЕРСОНЩИНІМОШНІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ ВІД РАШИСТІВ ХЕРСОНЩИНІ
Наверх