Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан 15 чер 2023 19:00

ГОЛОВА ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИВ РЕЗУЛЬТАТИ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОГАХ КУМЕЙКІВСЬКОГО СТАРОСТАТУ

ГОЛОВА ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИВ РЕЗУЛЬТАТИ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОГАХ КУМЕЙКІВСЬКОГО СТАРОСТАТУ


Після проведення ремонтних робіт на комунальних дорогах в Кумейківському старостаті Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА в супроводі старости округу Валентини Чуйко і представника підрядної організації ознайомився з результатами проробленої роботи та поспілкувався з жителями вулиць, де виконувались ремонтні дорожні роботи.

"Другий рік приєднання сіл Кумейківського старостату до Мошнівської сільської ради по визначених старостатом комунальних дорогах округу в межах фінансування проводяться ремонтні роботи, - розповів Богдан ШКАРБУТА. - Вперше за десятиліття вулиці сіл Кумейківського старостату побачили ремонтну техніку. Звісно не можливо зразу провести ремонт всіх комунальних шляхів, тому роботи виконуються поступово по мірі фінансових можливостей Мошнівської сільської ради системно, кожного року."

Нагадаємо, що цього року Мошнівська сільська рада поставила собі завдання збудувати на території Кумейківського ліцею сучасне укриття для можливості повноцінного навчання дітей. Вже облаштували та оснастили укриття в дошкільному закладі старостату, що дало можливість запустити повноцінну роботу садочку на радість батьків, дітлахів та персоналу закладу.

Через відсутність державного забезпечення рейсових маршрутів автобусів від сіл старостату до міста Черкаси, на численні прохання жителів сіл старостату, Голова громади уклав з перевізником прямий договір на регулярне пасажирське автобусне перевезення жителів старостату до обласного центру, а це близько 300 тис. грн. на рік.

"Продовжуємо працювати та покращувати соціально-економічний стан розвитку Кумейківського старостату" - наголосив Богдан ШКАРБУТА.
ГОЛОВА ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИВ РЕЗУЛЬТАТИ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОГАХ КУМЕЙКІВСЬКОГО СТАРОСТАТУГОЛОВА ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИВ РЕЗУЛЬТАТИ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОГАХ КУМЕЙКІВСЬКОГО СТАРОСТАТУГОЛОВА ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИВ РЕЗУЛЬТАТИ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОГАХ КУМЕЙКІВСЬКОГО СТАРОСТАТУГОЛОВА ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИВ РЕЗУЛЬТАТИ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОГАХ КУМЕЙКІВСЬКОГО СТАРОСТАТУ
Наверх