Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 16 чер 2023 19:00

ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)

ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)


Гуманітарна допомога від Мошнівської територіальної громади знайшла своїх адресатів серед постраждалих жителів Херсонщини.

"Вивчивши потреби, поспілкувавшись з керівниками громад Херсонщини ми чітко знали куди, кому і що везти, - наголосив Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - Делегація від нашої громади повернулася додому. І ми вже плануємо наступний рейс, вивчаємо наші можливості, та потреби і місця доставки".
ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)
Наверх