Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 20 чер 2023 17:46

У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЛІКВІДОВУЮТЬ НАСЛІДКИ ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ В СЕЛІ ХРЕЩАТИК

У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЛІКВІДОВУЮТЬ НАСЛІДКИ ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ В СЕЛІ ХРЕЩАТИК


З перших днів масштабної повені, що принесла багато шкоди жителям села Хрещатик Тубільцівського старостату Мошнівської територіальної громади, Голова громади Богдан ШКАРБУТА особисто, Відділ цивільного захисту сільради разом з небайдужими жителями громади прийшли на допомогу постраждалим. Велику роль в боротьбі з наслідками повені надали підрозділи ДСНС, що за допомогою спецтехніки допомогли взяти ситуацію під контроль.

Вода відійшла, але наслідки залишились.

Єдина дорога комунальної власності, що поєднує хутір з основною частиною населеного пункту, некерованими платками води змита та фактично зруйнована. Тож, сьогодні спецтехніка розпочала відновлення зруйнованих великою водою ділянок.

"Відпочатку ми запевняли місцевих жителів, що обов'язково відновимо дорожнє сполучення. Тож, слово своє тримаємо!" - наголосив Богдан ШКАРБУТА.
У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЛІКВІДОВУЮТЬ НАСЛІДКИ ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ В СЕЛІ ХРЕЩАТИКУ МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЛІКВІДОВУЮТЬ НАСЛІДКИ ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ В СЕЛІ ХРЕЩАТИКУ МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЛІКВІДОВУЮТЬ НАСЛІДКИ ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ В СЕЛІ ХРЕЩАТИКУ МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЛІКВІДОВУЮТЬ НАСЛІДКИ ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ В СЕЛІ ХРЕЩАТИК
Наверх