Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Новини освіти 21 чер 2023 20:00

СТАРТУЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ З ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТЯ В ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

СТАРТУЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ З ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТЯ В ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ


Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА разом з очільницею Відділу освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Оксаною Білик, директором Тубільцівського ліцею, представниками підрядної організації на місці визначили етапи виконання ремонтних робіт в підвальних приміщеннях навчального закладу.

Роботи розпочаті з демонтажу зруйнованих роками та аварійних комунікацій, після чого стартують і самі будівельні роботи.

"Через технічно-архітектурні особливості наявних підвальних приміщень закладу роботи значно ускладненні, але впевнені, що Богоугодні справи приречені на успіх, - розповів Богдан ШКАРБУТА. - Плануємо закінчити будівництво укриття для малечі до початку навчального року, що дасть можливість запустити нормальний навчальний процес".
СТАРТУЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ З ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТЯ В ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇСТАРТУЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ З ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТЯ В ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇСТАРТУЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ З ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТЯ В ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇСТАРТУЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ З ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТЯ В ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ
Наверх