Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 22 чер 2023 17:48

ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)

ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)


Гуманітарний вантаж допомоги від Мошнівської територіальної громади доправлено до адресатів серед постраждалих жителів населеного пункту Березань Херсонської області.

Зібрані громадою продукти харчування, питна вода, засоби гігієни стали дійсно життєво важливою підтримкою для українців, що максимально постраждали від знищення рашистами Каховської ГЕС.

Завдання виконано. Добра справа зроблена.

Наша гуманітарна команда вже на шляху додому. А ми вже плануємо наступну поїздку - вивчаємо наші можливості, потреби і місця доставки.

Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА ДО ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РАШИСТІВ МЕШКАНЦІВ ХЕРСОНЩИНИ (ФОТО)
Наверх