Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 30 чер 2023 08:00

Державна служба зайнятості запускає цикл вебінарів для освітян про можливості отримання ваучера

Державна служба зайнятості запускає цикл вебінарів для освітян про можливості отримання ваучера


Враховуючи факт внесення змін до нормативної бази, пов’язаної з отриманням ваучера на навчання, розширенням переліку професій та спеціальностей: https://is.gd/qjIfuw для навчання за якими може бути виданий ваучер, а також спрощенням процедури його отримання: https://is.gd/quzCHf, Державна служба зайнятості запланувала проведення циклу вебінарів для закладів освіти на тему «Умови навчання за ваучером та співпраця закладів освіти зі службою зайнятості».

Про це інформує пресслужба ОЦЗ.

До участі у заходах запрошуються представники закладів професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти.

Вебінари проходитимуть протягом червня-липня 2023 року на платформі ZOOM у форматі відеоконференції, тож учасники матимуть можливість поставити свої питання онлайн.

Попередня реєстрація обов’язкова: https://is.gd/6OTpYY. Після реєстрації на вказану поштову скриньку надійде повідомлення з посиланням на включення із зазначенням конкретної дати та часу проведення заходу.

Спікер: Лілія Грабовська - начальник Управління професійного навчання та міжнародного співробітництва Державного центру зайнятості.

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості, можна отримати онлайн на офіційному телеграм-каналі Черкаської обласної служби зайнятості: https://t.me/Pidtrimka_klientiv, а також за номерами телефонів «гарячої лінії»: +38 (093) 1617861; +38 (068) 2212174.
Наверх